A magnéziummal dúsított, csökkentett nátrium klorid tartalmú só ízben és állagban nem tér el a hagyomástól, azonban jóval egészségesebb. Ha Ön még nem próbálta, tegyen próbát a praktikus, 250 g-os kiszerelésű változattal!
A magnéziummal dúsított, csökkentett nátrium klorid tartalmú só ízben és állagban nem tér el a hagyomástól, azonban jóval egészségesebb. Ha Ön még nem próbálta, tegyen próbát a praktikus, 250 g-os kiszerelésű változattal!
Az Ősi Magnézium asztali vagy étkezési só ízre, állagra és kinézetre megegyezik az általános sókéval, azonban azoknál jóval egészségesebb. A magnéziummal dúsított, csökkentett nátrium klorid tartalmú sót...
Az Ősi Magnézium asztali vagy étkezési só ízre, állagra és kinézetre megegyezik az általános sókéval, azonban azoknál jóval egészségesebb. A magnéziummal dúsított, csökkentett nátrium klorid tartalmú sót...
A Himalaya fekete só vagy kala namak kissé kénes illatú és ízű, különleges só, amelyet főként Ázsia déli részén használnak.
Jelentőség, hatás: A konyhasóhoz hasonlóan főleg nátrium-kloridból áll, de ezen kívül tartalmaz számos más ásványi anyagot is. A színét a vas-szulfidnak, különleges ízét és illatát pedig a kén tartalmú vegyületeknek köszönheti.
Felhasználás:<br...
A Himalaya fekete só vagy kala namak kissé kénes illatú és ízű, különleges só, amelyet főként Ázsia déli részén használnak.
Jelentőség, hatás: A konyhasóhoz hasonlóan főleg nátrium-kloridból áll, de ezen kívül tartalmaz számos más ásványi anyagot is. A színét a vas-szulfidnak, különleges ízét és illatát pedig a kén tartalmú vegyületeknek köszönheti.
Felhasználás:<br...
A fekete só egyfajta indiai vulkáni kőzet, amelyet az ázsiai konyhában előszeretettel használnak fel. A fekete sót más néven Kala namak, vagy sachal-nak is nevezik.
A fekete só egyfajta indiai vulkáni kőzet, amelyet az ázsiai konyhában előszeretettel használnak fel. A fekete sót más néven Kala namak, vagy sachal-nak is nevezik.
Adalékanyagoktól mentes, vegyes szemcseméretű étkezési só. Úgy tartják, hogy a parajdi só enyhén szürkés színét a benne rejlő természetes iszaptól kapja. Tökéletesen alkalmas ételek ízesítésére.
Adalékanyagoktól mentes, vegyes szemcseméretű étkezési só. Úgy tartják, hogy a parajdi só enyhén szürkés színét a benne rejlő természetes iszaptól kapja. Tökéletesen alkalmas ételek ízesítésére.